• Muzej Nikole Tesle
 • Svetleće reklame

  Svetleće reklame

  Upotrebom LED resvete u reklami mogu se dobiti posebni efekti ukljucivanje-iskljucivanje odredjene grupe svetala,menjanje boje svetlosti I drugo.Neki tipovi LED reklama su vidljivi sa dosta vece udaljenosti,omogucavajuci da vasa poruka bude vidljiva preko celog-dana I nocu. Graviranjem pleksiglasa I njegovim osvetljavanjem postize se 3D efekat teksta ili logo-a koji se prosvetljava.Ovaj tip reklame ne zahteva odrzavanje I predvidja se vise za enterijere.
 • CNC Obrada

  CNC Obrada

  Pružamo usluge mašinske CNC obrade pojedinačnih komada i komada manjih serija. Postižemo dobar kvalitet obrađenih površina i ponovljivost bilo da se radi o aluminijumu, drvetu, plastitci ili mesingu...
 • PVC Folia

  PVC Folia

  Isecanjem PVC folije katerom dobija se nalepnica koja se može koristiti u više aplikacija kao na primer: brendiranje automobila, baneri, natpisi za izloge, zidne nalepnice, stikeri, brojevi za zgrade, natpisi za brodove i čamce, šablone i ostalo. Folija je visokog kvaliteta i u zavisnosti od namene bira se odgovarajuća debljina, elastičnost, boja, otpornost na vremenske uslove i uticaj sunca.
 • Proizvodi od klirita

  Proizvodi od klirita

  Dobra prezentacija proizvoda moze pomoci prodaji.Izradjujemo razne tipove stalaka,nosaca,kutija…Preciznim secenjem I naknadnim savijanjem mozemo izraditi stalak po vasem idejnom resenju ili crtezu.
 • Gift box

© LED Grafik 2015

Izrada svetlećih reklama
Vidikovački venac, 104 D
11000 Beograd, Srbija
Tel: +381 11 233 6496